Auto event “GTI Originals & More”


Voor de 3e keer jaar op rij organiseert de GTI Club Holland, de vereniging voor bezitters van de Golf GTI in Nederland, op 16 september een  auto event bij de nieuwe vestging van Heron Auto in Purmerend. Iedereen is welkom.

De GTI Club Holland is de vereniging voor bezitters van de Golf GTI, RallyeGolf, Golf III VR6, Golf IV V6 4Motion en Golf R(32)

Op 16 september a.s. staan de terreinen en directe omgeving van splinternieuwe vestiging van Heron Auto in Purmerend (dealer van VW, Audi, Seat en Skoda) aan de Binnenzeestraat 5-7 in Purmerend van 11-17 uur in het teken van “GTI Originals & More”. Alle rijders en liefhebbers van VW, Audi, Seat, Skoda etc.) zijn welkom op deze nieuwe locatie in Purmerend.  Alles draait dit jaar naast performance, snelheid en extreme (motor)tuning vooral om originaliteit!

De entree bedraagt 5,- p.p., parkeren is gratis.

Daarnaast zijn er stands van bedrijven uit de tuning- en stylingwereld, is er een DJ, kiest het publiek de mooiste auto van het event en zijn alle showrooms van Heron Auto geopend en gevuld met bijzondere auto’s.

Ze verwachten ook dit jaar dat honderden VAG rijders en liefhebbers (2016: 500 auto’s, 2017: 900 auto’s).

Meer info over “GTI Originals & More” is terug te vinden op: www.gticlub-holland.nl

Voor een impressie van de events in 2016 en 2017 check YouTube: