AquaDisco Zomer! in Leeghwaterbad


Voor het begin van de zomervakantie is er vrijdagavond 21 juli een zomerse editie van de AquaDisco! in het Leeghwaterbad. Deze AquaDisco Zomer! in het zwembad in Purmerend is er voor kinderen tot en met veertien jaar. Met een ZomerZwemAbonnement 2017 heeft men zonder betalen toegang tot deze AquaDisco!

 

Het recreatiebad van het Leeghwaterbad is vrijdag 21 juli open vanaf 19.00 uur tot 21.00 uur uur, het zwembad is open vanaf 18.30 uur. Wie niet danst kan van de luid klinkende muziek genieten tijdens het spelen of zwemmen in het water. De toegangskaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de receptie in het Spurd-Leeghwaterbad.

Voor de toegangsprijs van € 5,20 is er veel swingende muziek en lekker zwemwater. Met een ZomerZwemAbonnement 2017 heeft men zonder betalen toegang tot de AquaDisco Zomer!.

Jonge dansliefhebbers kunnen vanaf heden hun muziek aanvragen via info@spurd.nl, hun keuze tijdens de openingstijden bekend maken aan de receptie van het Spurd-Leeghwaterbad of vrijdagavond 21 juli vragen aan de dj.

Muziek- en waterliefhebbers tot en met acht jaar of zonder zwemdiploma moeten tijdens de AquaDisco! in of bij het recreatiebad of doelgroepenbad zijn vergezeld door een volwassene in zwemkleding. Hij of zij betaalt de gewone toegangsprijs.

 

Het muziek- en dansfeest trekt elke maand honderden bezoekers. De eerstvolgende  AquaDisco! na 21 juli is na de zomervakantie, vrijdagavond 15 september.