AquaDisco WinterSpelen! in Leeghwaterbad


AquaDisco WinterSpelen! in Leeghwaterbad PurmerendVrijdagavond 16 januari is het thema van de eerste AquaDisco in 2015 WinterSpelen! Tijdens het dansfeest voor muziekliefhebbers tot en met veertien jaar in het zwembad in Purmerend zijn er verschillende sportieve wedstrijden. Wie niet danst of sport kan gewoon lekker spelend of zwemmend kijken en genieten van de muziek.  

In het recreatiebad van het Spurd-Leeghwaterbad klinken vrijdagavond 16 januari vanaf zeven uur swingende kinderhits en hitparadenummers. De veelkleurige verlichting en de kleurige verlichting in het water dragen bij aan een swingende discosfeer. De aanwezigheid van sneeuw zorgt voor winterse omstandigheden. Daarin kunnen de kinderen zich sportief uitleven tijdens sneeuwballengevechten en ijsmutsen-estafettes.

De deuren van het zwembad zijn voor de AquaDisco open vanaf 18.30 uur, de AquaDisco WinterSpelen! duurt tot 21.00 uur. Voor de toegangsprijs van € 4,95 is er veel swingende muziek, verschillende wedstrijden, lekker zwemwater en gezond drinkwater. De toegangskaarten zijn vanaf zondag 11 januari in voorverkoop verkrijgbaar bij de receptie in het Spurd-Leeghwaterbad.

Discogangers kunnen vanaf heden muziek aanvragen via info@spurd.nl, hun keuze tijdens de openingstijden bekend maken aan de receptie van het Spurd-Leeghwaterbad of vrijdagavond 16 januari vragen aan de dj.

Het muziek- en dansfeest trekt elke keer honderden bezoekers. De eerstvolgende AquaDisco na 16 januari is vrijdagavond 20 februari en heeft dan als thema Piraten!.

Sportief bewegen op jonge leeftijd bevordert een gezonde leefstijl. Jonge muziek- en waterliefhebbers tot en met acht jaar of zonder zwemdiploma moeten tijdens de AquaDisco in of bij het recreatiebad zijn vergezeld door een volwassene in zwemkleding.