AquaDisco Talent: lekker zingen in het zwembad


lekker zingen in het zwembadVrijdagavond 20 maart is er als onderdeel van de AquaDisco een karaoke-zanginstallatie voor het zingen van jonge en wat oudere hits. Voor de beste en leukste optredens tijdens deze AquaDisco Talent van Purmerend! zijn er prijsjes beschikbaar.

In en bij het recreatiebad van het zwembad in Purmerend kunnen de zwemwater- en muziekliefhebbers zich uitleven op populaire en lekkere danshits. Dit keer kun je je ook horen tijdens de AquaDisco Talent van Purmerend!

Kinderen kunnen hun favoriete dansmuziek zeker horen door deze uiterlijk enkele dagen voor de AquaDisco aan te vragen via info@spurd.nl of bij de receptie in het zwembad in Purmerend. Via dit e-mailadres is het ook mogelijk karaokenummers aan te vragen, vanzelfsprekend zijn de teksten te zien. Dat moet gebeuren voor donderdag 19 maart.

Voor de AquaDisco zijn de deuren van het zwembad open vanaf 18.30 uur. De AquaDisco begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Voor de toegangsprijs van € 4,95 is er veel dansmuziek, een karaoke-zanginstallatie en lekker zwemwater. De toegangskaarten zijn vanaf zondag 15 maart in de voorverkoop verkrijgbaar bij de receptie in het Spurd-Leeghwaterbad.

Het muziek- en dansfeest trekt elke keer honderden jonge bezoekers.

Jonge muziek- en waterliefhebbers tot en met acht jaar of zonder zwemdiploma moeten tijdens de AquaDisco in of bij het recreatiebad zijn vergezeld door een (betalende) volwassene in zwemkleding.