AquaDisco Piraten! in Leeghwaterbad


Piraten dansfeest Aqua Disco in het zwembad van PurmerendAhoy landrotten! Vrijdagavond 20 februari kunnen aspirant-piraten terecht bij het AquaDisco -feest in het zwembad in Purmerend. Tijdens het dansfeest voor muziekliefhebbers tot en met veertien jaar zijn er verschillende spannende piratenactiviteiten. Wie niet danst kan in het water genieten van de muziek en kijken naar de activiteiten. (En oefenen voor piraat).

Aqua disco in het Leeghwaterbad in PurmerendDe vrijdagavond voor de voorjaarsvakantie draaien de dj’s van het Spurd-Leeghwaterbad vanaf zeven uur swingende kinderhits en hitparadenummers.

Alle hens aaan dek!

De bemanningen van twee piratenschepen bekogelen tijdens het enteren elkaar, er is een hinkelparcours ter ere van eenbenige piraten, kanonskogels knallen en de uitdagende zoektocht naar de rijk gevulde schatkist houdt alle piratenfans in sportieve beweging. De buit van deze historische en speciale AquaDisco is altijd een gezellige en spannende avond. De medewerk(st)ers van het zwembad zijn die avond vervangen door dappere piraten.

De deuren van het zwembad zijn voor de AquaDisco open vanaf 18.30 uur, de AquaDisco Piraten! duurt tot 21.00 uur. Voor de toegangsprijs van € 4,95 is er veel swingende muziek, verschillende sportieve spellen en lekker zwemwater. De discoverlichting draagt bij aan een swingende sfeer. De toegangskaarten zijn vanaf zondag 13 februari in de voorverkoop verkrijgbaar bij de receptie in het Spurd-Leeghwaterbad.

Jonge muziek- en waterliefhebbers tot en met acht jaar of zonder zwemdiploma moeten tijdens de AquaDisco in of bij het recreatiebad zijn vergezeld door een volwassene in zwemkleding.

Discogangers kunnen vanaf heden muziek aanvragen via info@spurd.nl, hun keuze tijdens de openingstijden bekend maken aan de receptie van het Spurd-Leeghwaterbad of vrijdagavond 20 februari vragen aan de dj.

Het muziek- en dansfeest trekt elke keer honderden bezoekers. De eerstvolgende AquaDisco na 20 februari is vrijdagavond 20 maart en heeft dan als thema Talent van Purmerend.