AquaDisco! in Leeghwaterbad


Aqua disco in het Leeghwaterbad in PurmerendVrijdagavond 15 april is er AquaDisco! in het zwembad in Purmerend. Kinderen kunnen in het water en op de kant van het recreatiebad dansen op swingende kinderhits en hitparadenummers. Het muziek- en dansfeest AquaDisco! voor kinderen tot en met veertien jaar trekt elke maand honderden bezoekers.

De deuren van het Leeghwaterbad zijn vanaf 18.30 uur open voor de AquaDisco!. Het muziekfeest begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Men kan vanaf heden verzoeknummers aanvragen via info@spurd.nl, tijdens de openingstijden van het Leeghwaterbad doorgeven aan de receptie of vrijdagavond 15 april vragen aan de dj. Wie niet steeds danst kan zwemmen of spelen in het recreatiebad.

Voor de toegangsprijs van € 4,95 is er veel swingende muziek en lekker zwemwater. De toegangskaarten zijn inmiddels in de voorverkoop verkrijgbaar bij de receptie in het Leeghwaterbad. Muziek- en waterliefhebbers tot en met acht jaar of zonder zwemdiploma moeten tijdens de AquaDisco in of bij het recreatiebad zijn vergezeld door een volwassene in zwemkleding. Hij of zij betaalt de gewone toegangsprijs.