AquaDisco! in Leeghwaterbad


Aqua disco in het Leeghwaterbad in PurmerendVrijdagavond 17 juni is er voor kinderen tot en met veertien jaar AquaDisco! in het zwembad in Purmerend. Zij kunnen in het water en op de kant van het recreatiebad dansen op swingende kinderhits en hitparadenummers.
De deuren van het Spurd-Leeghwaterbad zijn vanaf 18.30 uur open voor de AquaDisco!. Het muziekfeest begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Verzoeknummers zijn aan te vragen via info@spurd.nl of vrijdagavond 17 juni aan de dj.

Wie niet danst kan met de muziek op de achtergrond zwemmen of spelen in het recreatiebad. Voor de toegangsprijs van € 4,95 is er veel swingende muziek en lekker zwemwater. De toegangskaarten zijn vanaf zondag 12 juni in de voorverkoop verkrijgbaar bij de receptie in het Spurd-Leeghwaterbad.

Muziek- en waterliefhebbers tot en met acht jaar of zonder zwemdiploma moeten tijdens de AquaDisco in of bij het recreatiebad zijn vergezeld door een volwassene in zwemkleding. Hij of zij betaalt de gewone toegangsprijs.

Het muziek- en dansfeest AquaDisco! trekt elke maand honderden bezoekers. De eerstvolgende AquaDisco! na 17 juni is er vrijdagavond 15 juli. Dat is een extra editie met als thema Zomer vanwege Zomer in het Park zaterdag 16 juli. De eerste AquaDisco! na de zomervakantie is er vrijdag 19 augustus.