AquaDisco Kerst! in Leeghwaterbad


Vrijdagavond 15 december is het populaire dansfeest AquaDisco! in het Leeghwaterbad in winterse kerstsfeer. Bovendien staat dan op de speelweide de grootste kerstboom van Purmerend te stralen. De kerstman en zijn team maken er een extra leuke laatste AquaDisco! van 2017 van, de kerstmuziek vergroot de kerstbeleving. De maandelijkse dansfeesten in het zwembad in Purmerend zijn er voor kinderen tot en met veertien jaar.

 

Kinderen kunnen dit keer tijdens de AquaDisco! niet alleen lekker dansen op hitmuziek, maar ook op kerstmuziek. Er is een spectaculaire opblaasglijbaan en er staat een springkussen bij het recreatiebad. Een kerstfeest met sneeuw maakt de sfeer compleet en daarom is er ook sneeuwbal gooien.

Discogangers kunnen hun favoriete dans- en kerstmuziek aanvragen via info@spurd.nl, tijdens de voorverkoop aan de receptie van het Spurd-Leeghwaterbad of tijdens de AquaDisco bij de dj. Hoe eerder de aanvraag er is, hoe meer kans dat de muziek tijdens de winterse AquaDisco Kerst! is te horen.

Voor de AquaDisco Kerst! zijn de deuren van het Leeghwaterbad vrijdag 15 december open vanaf 18.30 uur. Het dansfeest begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Voor de toegangsprijs van € 5,20 is er in kerstsfeer vette dansmuziek en lekker zwemwater. De toegangskaarten zijn vanaf zondag 10 december in de voorverkoop verkrijgbaar aan de receptie van het zwembad in Purmerend.

Jonge muziek- en waterliefhebbers tot en met acht jaar of zonder zwemdiploma moeten tijdens de AquaDisco in en bij het recreatiebad zijn vergezeld door een (betalende) volwassene in zwemkleding. Het muziek- en dansfeest trekt elke keer honderden bezoekers. Het eerste dansfeest in het Spurd-Leeghwaterbad in 2018 is vrijdagavond 19 januari.