AquaDisco! in Leeghwaterbad


Aqua disco in het Leeghwaterbad in PurmerendVrijdagavond 15 januari is er de eerste AquaDisco! van 2016 in het zwembad in Purmerend. Vanaf zeven uur klinken in het recreatiebad swingende kinderhits en hitparadenummers. Wie niet danst kan van de luid klinkende muziek genieten tijdens het spelen of zwemmen in het water. De AquaDisco! is er voor kinderen tot en met veertien jaar.

De deuren van het zwembad zijn voor de AquaDisco! open vanaf 18.30 uur. Het dansfeest begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Discogangers kunnen vanaf heden muziek aanvragen via info@spurd.nl, hun keuze tijdens de openingstijden bekend maken aan de receptie van het Spurd-Leeghwaterbad of vrijdagavond 15 januari vragen aan de dj.
Voor de toegangsprijs van € 4,95 is er veel swingende muziek en lekker zwemwater. De toegangskaarten zijn vanaf zondag 10 januari in de voorverkoop verkrijgbaar bij de receptie in het Spurd-Leeghwaterbad. Muziek- en waterliefhebbers tot en met acht jaar of zonder zwemdiploma moeten tijdens de AquaDisco in of bij het recreatiebad zijn vergezeld door een volwassene in zwemkleding. Hij of zij betaalt de gewone toegangsprijs.
Het muziek- en dansfeest trekt elke maand honderden bezoekers. De eerstvolgende  AquaDisco! na 15 januari is vrijdagavond 19 februari.