AquaDisco! in Leeghwaterbad


Voor het eerst na de zomervakantie klinken vrijdagavond 15 september vanaf zeven uur weer swingende kinderhits en hitparadenummers van de AquaDisco! in het zwembad in Purmerend. Wie niet danst kan van de luid klinkende muziek genieten tijdens het spelen of zwemmen in het water. De AquaDisco! in het recreatiebad is er voor kinderen tot en met veertien jaar.

 

Het dansfeest begint om 19.00 uur, jonge dansliefhebbers kunnen vanaf heden muziek aanvragen via info@spurd.nl, hun keuze tijdens de openingstijden bekend maken aan de receptie van het Spurd-Leeghwaterbad of vrijdagavond 15 september vragen aan de dj. De deuren van het Leeghwaterbad zijn voor de AquaDisco! open vanaf 18.30 uur, het dansfeest duurt tot 21.00 uur.

Voor de toegangsprijs van € 5,20 is er veel swingende muziek en lekker zwemwater. De toegangskaarten zijn vanaf zondag 10 september in de voorverkoop verkrijgbaar bij de receptie in het Spurd-Leeghwaterbad.
Muziek- en waterliefhebbers tot en met acht jaar of zonder zwemdiploma moeten tijdens de AquaDisco in of bij het recreatiebad zijn vergezeld door een volwassene in zwemkleding. Hij of zij betaalt de gewone toegangsprijs.

Het muziek- en dansfeest trekt elke maand honderden bezoekers. De eerstvolgende AquaDisco! na 15 september is vrijdagavond 20 oktober, de vrijdag voor de herfstvakantie.