AquaDisco! in Leeghwaterbad


Aqua disco in het Leeghwaterbad in PurmerendVrijdagavond 16 september is er voor het eerst na de zomervakantie AquaDisco! in het zwembad in Purmerend. Kinderen kunnen lekker dansen op de swingende kinderhits en wie niet danst kan spelen of zwemmen in het water van het recreatiebad. De AquaDisco! is er voor kinderen tot en met veertien jaar.

De deuren van het Leeghwaterbad zijn voor de AquaDisco! open vanaf 18.30 uur. Het dansfeest met swingende (hitparade)muziek begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Discogangers kunnen vanaf heden muziek aanvragen via info@spurd.nl, hun keuze tijdens de openingstijden bekend maken aan de receptie van het Spurd-Leeghwaterbad of vrijdagavond 16 september vragen aan de dj.

Voor de toegangsprijs van € 4,95 is er veel swingende muziek en lekker zwemwater. De toegangskaarten zijn vanaf zondag 11 september in de voorverkoop verkrijgbaar bij de receptie in het Spurd-Leeghwaterbad. Muziek- en waterliefhebbers tot en met acht jaar of zonder zwemdiploma moeten tijdens de AquaDisco! in of bij het recreatiebad zijn vergezeld door een volwassene in zwemkleding. Hij of zij betaalt de gewone toegangsprijs.
Het muziek- en dansfeest trekt elke maand honderden bezoekers. De eerstvolgende  AquaDisco! na 16 september is vrijdagavond 21 oktober. Het thema is dan Halloween.