AquaDisco Halloween! in Leeghwaterbad


aqudiscohalloween-in-zwembad-purmerendVrijdagavond 21 oktober is er voor stoere kinderen het dansfeest AquaDisco Halloween. Deze vrijdag in de herfstvakantie krijgt het Leeghwaterbad ’s avonds een spannende sfeer door onder meer spoken en het rood gekleurd water in het recreatiebad.

In de Halloweensfeer zijn de mensen van Spurd onherkenbaar in hun schrikwekkende kleding en met hun angstwekkende make-up. De dappere kinderen kunnen tijdens de AquaDisco Halloween! spelend plezier hebben of lekker dansen in en bij het door kleurstof rode water.

De populaire maandelijkse AquaDisco is er voor kinderen tot en met veertien jaar.

Zij kunnen zelf hun favoriete spannende muziek aanvragen via info@spurd.nl, aan de receptie van het Spurd-Leeghwaterbad of tijdens de AquaDisco aan de dj. Hoe eerder de aanvraag er is, hoe meer kans dat de muziek is te horen tijdens de AquaDisco Halloween!.

Voor de AquaDisco zijn de deuren van het zwembad in Purmerend vrijdag 21 oktober open vanaf 18.30 uur. De AquaDisco Halloween! begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Voor de toegangsprijs van € 4,95 is er in Halloweensfeer met vanzelfsprekend pompoenen en vette, spannende dansmuziek en rood water. De toegangskaarten zijn vanaf zondag 16 oktober in de voorverkoop verkrijgbaar aan de receptie van het Spurd-Leeghwaterbad.

Het muziek- en dansfeest trekt elke keer honderden bezoekers. Jonge muziek- en waterliefhebbers tot en met acht jaar of zonder zwemdiploma moeten tijdens de AquaDisco! in of bij het recreatiebad zijn vergezeld door een betalende volwassene in zwemkleding. Dit jaar is er na vrijdagavond 21 oktober nog twee keer AquaDisco in het Spurd-Leeghwaterbad: 18 november en 16 december.