AquaDisco Halloween! in Leeghwaterbad Purmerend


Halloween in het Leeghwaterzwembad in PurmerendVrijdagavond 16 oktober is er voor stoere kids het dansfeest AquaDisco Halloween in het zwembad van Purmerend! De vrijdag voor de herfstvakantie wordt het recreatiebad ’s avonds een griezelplek door onder meer rood gekleurd water en zijn er spoken in het gebouw. 
In de Halloweensfeer zijn de mensen van Spurd onherkenbaar in hun spannende kleding en met hun angstwekkende make-up. De kinderen kunnen tijdens de AquaDisco spelend plezier hebben of lekker dansen in en bij het rood gekleurde water. Het gekleurde water is mogelijk door de onlangs onder water aangebrachte LEDverlichting. Tijdens deze AquaDisco draait de DJ veel spannende muziek.

De populaire maandelijkse AquaDisco is er voor kinderen tot en met veertien jaar.

Discogangers kunnen zelf hun favoriete spannende muziek aanvragen via info@spurd.nl, aan de receptie van het Spurd-Leeghwaterbad of tijdens de AquaDisco aan de dj. Hoe eerder de aanvraag er is, hoe meer kans dat de muziek tijdens de AquaDisco Halloween! klinkt.

Voor de AquaDisco zijn de deuren van het zwembad in Purmerend vrijdag 16 oktober open vanaf 18.30 uur.  De AquaDisco begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Voor de toegangsprijs van € 4,95 is er in Halloweensfeer vette, spannende dansmuziek en rood water. De toegangskaarten zijn inmiddels in de voorverkoop verkrijgbaar aan de receptie van het Spurd-Leeghwaterbad.


 

 

Het muziek- en dansfeest trekt elke keer honderden bezoekers. Jonge muziek- en waterliefhebbers tot en met acht jaar of zonder zwemdiploma moeten tijdens de AquaDisco in of bij het recreatiebad zijn vergezeld door een betalende volwassene in zwemkleding. Dit jaar is er na vrijdagavond 16 oktober nog twee keer AquaDisco in het Spurd-Leeghwaterbad: 20 november met als thema Glow in the Dark! en 18 december met als thema Kerst!.