AquaDisco Glow in the Dark! in Leeghwaterbad


Vrijdagavond 18 maart krijgen de jonge deelnemers aan het dansfeest AquaDisco Glow in the Dark! een lichtgevende polsband cadeau. Ook is er tijdens deze AquaDisco karaoke Talent van Purmerend.

Het zwembad roept de kinderen op vanwege het thema Glow in the Dark! in felgekleurde, lichte of lichtgevende zwemkleding te komen.

In het recreatiebad van het Spurd-Leeghwaterbad klinken vanaf zeven uur swingende kinderhits en hitparadenummers. Er is een karaoke-zanginstallatie voor het zingen van recente en wat oudere (kinder)hits. Wie niet danst kan van de luid klinkende muziek genieten tijdens het spelen of zwemmen in het water.

De deuren van het zwembad zijn voor de AquaDisco Glow in the Dark! open vanaf 18.30 uur. Het dansfeest begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Discogangers kunnen vanaf heden muziek aanvragen via info@spurd.nl, hun keuze tijdens de openingstijden bekend maken aan de receptie van het Spurd-Leeghwaterbad of vrijdagavond 18 maart vragen aan de dj.

Voor de toegangsprijs van € 4,95 is er veel swingende muziek, lekker zwemwater en een  bijzondere lichtgevende sfeer. De toegangskaarten zijn vanaf zondag 13 maart in de voorverkoop verkrijgbaar bij de receptie in het Spurd-Leeghwaterbad.

Het muziek- en dansfeest trekt elke keer honderden bezoekers. Na vrijdag 18 maart is er vrijdagavond 15 april weer een AquaDisco! Jonge muziek- en waterliefhebbers tot en met acht jaar of zonder zwemdiploma moeten tijdens de AquaDisco in of bij het recreatiebad zijn vergezeld door een volwassene in zwemkleding.