AquaDisco Glow in the Dark! in Leeghwaterbad


Vrijdagavond 16 maart kan men tijdens het dansfeest AquaDisco Glow in the Dark! genieten van afwisselend donkere sfeer, bijzondere verlichting en lichteffecten. Ook is er een interactief springkussen met onder meer lichteffecten. Het zwembad roept de kinderen op in felgekleurde, lichte of lichtgevende zwemkleding te komen. Het personeel ontvangt en blijft bij ze als lichtende voorbeelden.

In het recreatiebad van het Spurd-Leeghwaterbad klinken vanaf zeven uur swingende kinderhits en hitparadenummers. Wie niet danst kan van de luid klinkende muziek genieten tijdens het spelen of zwemmen in het water.

De deuren van het zwembad zijn voor de AquaDisco Glow in the Dark! open vanaf 18.30 uur. Het dansfeest begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Kinderen kunnen vanaf heden muziek aanvragen via info@spurd.nl, hun keuze tijdens de openingstijden bekend maken aan de receptie van het Spurd-Leeghwaterbad of vrijdagavond 16 maart vragen aan de dj. Dit keer kan dat ook in de vorm van een top 3.

Voor de toegangsprijs van € 5,35 is er veel swingende muziek, lekker zwemwater en een  bijzondere lichtgevende sfeer. De toegangskaarten zijn inmiddels in de voorverkoop verkrijgbaar bij de receptie in het Spurd-Leeghwaterbad.

Het muziek- en dansfeest trekt elke keer honderden bezoekers. Jonge muziek- en waterliefhebbers tot en met acht jaar of zonder zwemdiploma moeten tijdens de AquaDisco in of bij het recreatiebad zijn vergezeld door een volwassene in zwemkleding.

Na vrijdag 16 maart is de eerstvolgende AquaDisco! 21 september. Het zwembad is vanaf eind maart tot november tijdens de werkzaamheden open, maar niet altijd zijn de baden beschikbaar.