AquaBootcamp in Leeghwaterbad


AquaBootcamp in het Leeghwater Zwembad in PurmerendHet zwembad in Purmerend start de laatste zondag van mei weer een cursus AquaBootcamp.

Meer dan dertig sportievelingen werkten in maart tijdens deze eerste cursus in het Spurd-Leeghwaterbad keihard aan verbetering van hun kracht en conditie. De enthousiaste reacties van deelnemers en vragen over het moment van de volgende cursus heeft Spurd ertoe gebracht voor de zomervakantie een nieuwe serie van vier power zwemtrainingen te organiseren. Zondagavond 31 mei start onder leiding van instructrice Dana Messchaert de cursus high intensity AquaBootcamp in het zwemwater en op de kant. Inschrijven kan tot en met donderdag 28 mei.

De AquaBootcamp is een bijzonder intensieve activiteit van het Leeghwaterbad. De ervaren trainster Dana Messchaert laat de deelnemers 31 mei en  7, 14 en 21 juni verantwoord de grenzen opzoeken van hun kracht en conditie. Het gaat om een zogenoemde high intensity variant bootcamp met een mix van zwemvormen en afwisselende oefeningen op de kant.

Manager Freek Eshuis: ‘Na de door de deelnemers zeer gewaardeerde AquaBootcamp van maart nu een herhaling. Voor nieuwe deelnemers en voor de deelnemers van maart. Lekker trainen en steeds met een heerlijk voldaan gevoel naar huis vertrekken.’ De vier trainingen van 19.00 uur tot 20.00 uur kosten samen € 25,00. Informatie en inschrijven kan alleen bij de receptie in het Leeghwaterbad en is mogelijk tot en met donderdag 28 mei.