App-party in Bibliotheek Purmerend


App party in bibliotheek  Purmerend voor oudere en kinderenOuders van jonge kinderen (0-6 jaar) kunnen op donderdag 29 januari tijdens de App-party in de Bibliotheek Purmerend hun eigen tablet meenemen en op zoek gaan  naar de leukste apps onder leiding van een deskundige van Bureau Jeugd & Media .
Ouders met kinderen van 0 tot 6 jaar hebben vaak al één of meer tablets in huis. Die schermpjes hebben een enorme aantrekkingskracht op baby’s, dreumesen, peuter en kleuters. De meeste ouders zijn ook heel positief over deze media: ze vinden het goed voor de ontwikkeling van hun kind en voor later op school. Vaders vinden het leren omgaan met digitale media belangrijker dan moeders, maar het zijn toch meestal de moeders die samen met hun jonge kinderen de digitale media verkennen.

Informatie

Deze activiteit is geschikt voor ouders van kinderen van 0-6 jaar en professionals uit het onderwijs en kinderopvang.

De App- party in de bieb is op donderdag 29 januari van 19.30 – 21.30 uur in de Bibliotheek Purmerend (Waterlandlaan 40). De kosten zijn 5 euro voor leden en 7,50 voor niet-leden Bibliotheek Waterland. Kaarten verkrijgbaar in alle vestigingen van Bibliotheek Waterland en op ticketverkoop via www.bibliotheekwaterland.nl