Anne Neuteboom: Weg in Theater de Verbeelding (cabaret)


Maak kennis met Anne, winnares van de Jury & Publieksprijs Cameretten 2015 en ja, ook een millennial. Op zondag 19 maart 15.00 uur in Theater de Verbeelding.

Zoals we allemaal weten zijn millennials (die losers geboren tussen 1982 en 2001) ongebreideld positief met een plaat voor hun kop, hoogmoedig, kortzichtig, versprokkeld, individualistisch, overmatig empathisch, overgevoelig, slecht opgeleid, ongeïnteresseerd, hebben ze allemaal dyslexie en ADD en krijgen ze overal een burn-out van.

Neuteboom, in 2013 afgestudeerd aan de Koningstheateracademie, maakt maatschappijkritiek anno 2015: zonder correcte dt-spelling, maar met een frisse analytische blik.

“Verplichte kost voor alle babyboomers en ouderen die neigen te verzuren en open staan voor een lesje fatsoen en omgangsmanieren van een jonkie.” (Theaterkrant.nl)

“Veel gelach en rake observaties bij Neuteboom”
- scenes.nu****

“Neuteboom is een groot talent….Haar felheid en de manier waarop ze haar lijf durft te gebruiken, beloven een hoop moois”- de Volkskrant***

“Expressief tot in haar vingertoppen” – NRC***

www.anneneut.nl

De voorstelling is op zondag 19 maart om 15.00 uur te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend.

Kaarten kosten 14 euro (vriendenpas/CJP/65+ 12 euro).   Reserveren is mogelijk via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234.  Volg De Verbeelding ook op Facebook en Twitter!