André Manuel in Theater De Verbeelding


Cabaretier André Manuel opent 22 september het nieuwe theaterseizoen van De Verbeelding. In zijn 16e solovoorstelling duikt hij in de gitzwarte en toch ook meer dan dartele geest van DREEJKLEZOEW, de even geliefde als verguisde mythische Twentse clown. Actueel, pijnlijk relevant, inhoudelijk, uiterst geestig én gevoelig.

Manuel toont zich nog steeds een intrigerende cabaretier; zijn aanklacht tegen fascisme is scherp, grappig en akelig actueel.

Uit de ****pers: “Scherp gesneden en effectief.”  “Slim en dynamisch. De gevoelige kant komt tot uiting in de prachtige gitaarliedjes die hij zingt.” “Strijdbaarheid en onbevangen vrolijkheid gaan bij André Manuel als boezemvrienden hand in hand.”

www.bunkertheaterzaken.nl

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 15,50 euro (vriendenpas/CJP/65+ 13,50 euro), incl. reserveringskosten. Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook en Instagram.

 Illustratie: Adri Karsenberg