American Barbecue op ‘t Kinderparadijs Purmerend


American bbq barbecue in Purmerend KinderparadijsGezellig in een park met elkaar picknicken of met elkaar barbecuen, zoals in het Amsterdamse Vondelpark. Dat kan nu ook in Purmerend tijdens de American Barbecue in het Kinderparadijs. Het belooft een gezellige dag te worden, samen met elkaar eten, maar ook leuke andere mensen uit de buurt ontmoeten. Ben je er ook bij?

Het Kinderparadijs ligt aan het Trimpad in een groenrijke omgeving in de wijk Wheermolen. Binnen de hekken van het kinderparadijs is een vurenveld. Dit is de plek waar je kunt komen barbecuen.

Het werkt verder net als thuis, je neemt alles mee wat je wilt eten met je vrienden en familie (maar ook borden, bestek en een BBQ-tang), echter je bent wel in een kinderomgeving, dus alcohol en roken is niet toegestaan.

Het personeel van het kinderparadijs kan je op weg helpen met een vuurtje voor uw barbecue en natuurlijk kunt u gebruik maken van de watervoorziening. Ook bij iets slechter weer is het mogelijk om te barbecuen bij Kinderparadijs onder de zelfgetimmerde afdakjes.

De barbecue is op donderdag 28 juli van 16:30-20:30 uur. Het Kinderparadijs is verder gewoon open deze donderdag van 11:00-17:00 uuren tussen die tijden kunnen kinderen zelf vuurtjes maken en komen timmeren enz., zoals iedereen gewend is van het kinderparadijs.

Wil je meer weten over deze activiteit, dan kunt u bellen met Edith: 06-28734911. Natuurlijk kunt u ook vragen stellen op het Kinderparadijs zelf.

NB: Op het kinderparadijs wordt geadviseerd stevige schoenen te dragen en oude niet-synthetische kleding, er wordt geen alcohol genuttigd en niet gerookt. Ook binnen onze hekken blijft ujeverantwoordelijk voor jouw eigen kinderen. Auto’s gelieve alleen te parkeren op de daarvoor aangegeven plaatsen bij de flats in de buurt