American barbecue op het kinderparadijs!


Kinderparadijs Clup Welzijn organiseert op 1 juli een American Barbecue. Het was natuurlijk niemand ontgaan, binnenkort bestaat de Wheermolen 50 jaar; en dat is lang, heel lang! Zaterdag 1 juli 2017 wordt dit gevierd. Ook het kinderparadijs is onderdeel van de wijk Wheermolen en zal hierin een steentje bijdragen. Natuurlijk is het kinderparadijs gewoon open, net als altijd, van 11:00-17:00 uur en kunnen kinderen komen timmeren, varen en vuurtjes maken, maar ook daarna is het nog feest voor buren, families en barbecue liefhebbers. 

 

Wat houdt dit in? Neem lekker zelf mee waar je trek in hebt op de barbecue, misschien een salade erbij. Neem als je dat prettig vindt, ook je eigen barbecue mee of bijv. een wegwerpbarbecue, wat kooltjes, briquettes.  Bij het kinderparadijs wordt een geïmproviseerde barbecue aangemaakt… op een vuurtje met een groot rooster erop. Ook daar mag iedereen zijn/haar vlees op leggen. En samen maken we er dan een groot en gezellig barbecuefeest van. Mocht er nog iemand zijn, die het leuk vindt om wat liedjes te spelen op een gitaar erbij, dan vinden we dat natuurlijk ook helemaal leuk! Let wel op: op het kinderparadijs zien wij liever geen synthetische kleding en slippers. Dit is vanuit veiligheidsoverwegingen.

Heeft u vragen over kinderparadijs of over deze activiteit, dan kunt u contact opnemen met de medewerkers van het kinderparadijs tijdens de openingstijden op woensdag, zaterdag en zondag. Meer info: www.clup.nl . U kunt ook bellen met Edith, tel: 0628734911.