Van alles te doen tijdens Kinderdag in Purmerend!


kinderdag 2016 zuidpool purmerendJe hebt Moederdag, vaderdag, dierendag… Maar wanneer is het nou kinderdag? Op zaterdag 17 september a.s. vindt de eerste jaarlijkse Kinderdag plaats in Wijkcentrum de Zuidpool. Dit is een feest voor en door kinderen tussen de 0 en 13 jaar met een divers aanbod aan activiteiten. Om 10:00 uur openen de deuren, entree is gratis!

Alleen kinderen weten wat zij het allerleukste vinden, vandaar dat Kinderdag zowel voor als door kinderen is. En samen met hun hebben we een dag vol activiteiten georganiseerd zoals voorlezen, koken met een echte kok, knutselen, verkleden, bezoek van de dierenarts en de brandweer en nog veel meer. Ook komen er bijzondere dieren met hun baasjes die je vragen kan stellen, misschien mag je wel  een diertje vasthouden!

In de hal zullen enkele kraampjes staan, waaronder één van de Kinderdag. Hier kan je grabbelen en spulletjes kopen voor kleine prijsjes. De gehele opbrengst hiervan komt ten goede aan de Kinderdag.

In elke zaal zal van alles te doen zijn, bezoek onze pagina op Facebook  voor meer informatie over de activiteiten en de tijden daarvan.

De dag duurt van 10:00 uur tot 16:30 en vind plaats in Wijkcentrum de Zuidpool, de Driegang 1.

Entree en alle activiteiten in de zalen zijn gratis. Tot dan!