Allerzielenconcert in Taborkerk


Op 3 november 2017zal al weer het vijfde Allerzielenconcert plaatsvinden. Het stil staan bij de mensen van voorbij, de overleden dierbaren en het gezamenlijk herdenken hiervan heeft zijn plek gevonden in Purmerend.

 

Op  vrijdagavond 3 november zal de mooie Taborkerk plek bieden aan allen die hun overleden dierbaren willen herdenken. In dit vijfde Allerzielenconcert zal  door middel van zang, muziek en poëzie gevoelens van rouw en verlies een plek kunnen worden gegeven. Samen verder gaan met verlies, een mooi thema voor een mooie herdenking.

De samenwerking tussen Dichterskring Waterland, Stedelijk Orkest Purmerend, Humanistisch Verbond, Cantamo, Zorgcirkel, en de Protestantse Gemeente maakt dit een herdenking voor alle mensen en van alle gezindten.

De aanvang van dit bijzondere samenzijn is om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.

Opgeven kan via: allerzielenconcertpurmerend@gmail.com of telefonisch via: 0612849825 (inspreken kan). Bij aanmelding kunt u de naam van een overleden dierbare doorgeven die in overleg op een passende manier kan worden herdacht. De entree is gratis.

Deze bijeenkomst is mede mogelijke gemaakt door een bijdrage uit het goede-doelen-fonds van Associatie Uitvaartverzorging.

Waar: Taborkerk, Maasstraat 2, Purmerend

Wanneer: Vrijdag 3 november 2017.

Hoe laat: aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur