Allereerste Young Adult Boekenweek in het Leesteken


De splinternieuwe boekenweek voor jongeren in Boekhandel Het leestekenBoekhandel Het Leesteken viert  op zaterdag 21 maart de eerste editie van de splinternieuwe Young Adult boekenweek met een leesclub over Free to Fall van Lauren Miller , plus een bezoek van het Young Adult Promotieteam. Deze boekenweek voor jongeren vindt plaats onder de titel Literatour.

Voor de Leesclub moet je snel zijn om het boek nog op tijd uit te krijgen. Gaat dit niet meer lukken of kun je niet die avond? Op diezelfde zaterdag 21 maart zijn er van 13.00 tot 15.00 uur twee jongeren van een Young Adult promotieteam in Boekhandel het Leesteken.

Zij lezen ontzettend veel young adults en kunnen je gouden leestips geven. Natuurlijk ook handig en leuk voor ouders of mensen die een leescadeau zoeken voor een jongere. Voor iedereen die een young adult-titel koopt hebben wij een goed gevulde goodiebag. Kom langs op zaterdag 21 maart en laat je inspireren!

Programma zaterdag 21 maart:

  • YA Promoteam van 13.00 tot 15.00 uur
  • Leesclub over Free to Fall: 19.30 uur.

Boekhandel Het Leesteken vind je aan de Zuidersteeg 2 in Purmerend.  De toegang is gratis, wel graag reserveren via info@leesteken.nl of 0299-771834.