Agenda Purmerend


Welkom op de (dagelijks aangevulde!) UITagenda, filmladder, etc.  van Purmerend.

In de agenda vind je alles over uitgaan in Purmerend, evenementen, festivals, film/bioscoop, theater, boek-events, sportevenementen, markten en braderiën, feestdagen, lezingen, excursies, cursussen, events, etc.  in Purmerend. Organiseer je zelf een activiteit, workshop, cursus, etc. die in de agenda voor Purmerend thuishoort? Stuur dan een mailtje (liefst met goede foto) naar info@purmerendleeft.nl .

Je kunt ook adverteren op deze website


 

Gevolgen Coronavirus op activiteiten in Purmerend

Let op: vanwege het Coronavirus worden zeker tot 31 maart veel activiteiten geannuleerd of uitgesteld. Ga ervan uit dat vrijwel alles geannuleerd is.

Zie ook: Gevolgen coronavirus gemeentelijke dienstverlening

Purmaryn, Poppodium P3, Theater de Verbeelding en het Filmhuis Purmerend zijn voorlopig gesloten. Ook Clup Welzijn sluit al haar accommodaties sluiten en laat activiteiten niet doorgaan. Het Purmerends Museum en de vvv-museumwinkel zijn vanaf nu ook gesloten. Spurd heeft uit voorzorg het Leeghwaterbad, De Beuk en De Vaart gesloten en een aantal activiteiten geschorst. Ook de bibliotheken zijn voorlopig dicht. De dinsdagmarkt is voorlopig nog open. Zie ook het statement van de Voedselbank over de verandering van uitdelen van de pakketten.

 


Maart

Ik heb alle activiteiten, voorstellingen van maart e.d. verwijderd omdat vrijwel alles geannuleerd is vanwege het Corona virus.

In plaats daarvan tijdelijk een overzicht van belangrijke nieuwsberichten:


(AGENDA HIERONDER UITERAARD ONDER VOORBEHOUD VAN CORONA ONTWIKKELINGEN!!!)

April 

Mei

Juni

Later

Archief Agenda Purmerend (agenda van maanden die reeds geweest zijn)