Afscheid Nelsie’s en Lenteproeverij Boeren en Buren/Buurderij Weidevenne :-(


Helaas moet het concept van Nelsie’s Fine Alley uit het pand in Weidevenne. Niet op stel en sprong maar toch…  Een ander pand? Opdoeken? Het initiatief Boeren en Buren gaat in ieder geval door, op een andere locatie in de buurt maar de toekomst van Nelsie’s is onzeker. Op 21 maart is er een afscheidsevent van Nelsie’s en een Lenteproeverij Boeren en Buren/Buurderij Weidevenne.

Nelsie’s is (nu nog even ) een samenkomst plek in Purmerend recht tegenover Station Weidevenne en in Nelsie’s gebeurt van alles. Kunst exposities, live muziek, drankje-hapje met donatie in de pot (of niet als het niet kan), vintage spullen te koop, ambacht, mooie zelfgemaakte dingen, oude meubels opgeknapt te bekijken. Er zijn ook mogelijkheden voor het organiseren van workshops of eigen exposities. Kortom: alles kan.

Programma

Op 21 maart is er live jazz muziek Bob Helsloot en Erick Douwes op de mondharp. Valerie van Wijnbergen met een tafel healing/coaching en Esther Perez met een tafel om de tarot te leggen.

Ook wordt er live een doek geschilderd, genoeg te doen dus! Het wordt meteen een afscheidsfeest van het pand en er wordt om 20.00 door Mario Hegger een kist verloot met daarin van alle Boeren een product.

Spullen te koop

Nelsie’s wil alle spullen in het pand te koop aanbieden met een minimum bedrag en verder mag het opbrengen wat iemand er voor over heeft, waardering dus vanuit de persoon die het koopt, lijkt haar een mooie insteek. Ook zal ik bekend maken waar Boeren en Buren vanaf dan gaat plaatsvinden zodat iedereen goed is geïnformeerd.

Dus 21 maart van 17.00 tot 20.00 Afscheid Nelsie’s en Lenteproeverij Boeren en Buren/Buurderij Weidevenne.