Activiteiten Parkinson Café Purmerend/ Waterland


Vanaf februari tot eind juni 2017 organiseert het Parkinson café Purmerend/ Waterland in samenwerking met de Zorgcirkel elke dinsdag diverse activiteiten, zoals dans, yoga, ontspanningsoefeningen en zang in Purmerend. Meedoen is gratis en geheel vrijblijvend.

 

De diverse activiteiten zijn speciaal afgestemd voor mensen met de ziekte van Parkinson(ismen) om een bijdrage te leveren aan de vitaliteit van de spieren. Iedereen kan en mag meedoen en er is voor iedereen een juiste instap.

Er wordt gepland afhankelijk van wat de deelnemers het beste bevalt. De komende periode zal afgewisseld dans, zang en yoga zijn. Achteraf horen zij graag hoe dit jullie bevallen is zodat wij hier rekening mee kunnen houden in de toekomst.

Over het Parkinson café
Het Parkinson café is een ontmoetingsplek voor mensen met de ziekte van Parkinson(ismen), maar ook voor hun mantelzorgers, familieleden, vrienden en andere belangstellenden. Het belangrijkste doel is het onderlinge contact. Daarnaast wordt er informatie gegeven over de ziekte van Parkinson en Parkinsonisme. Het Parkinson Café Purmerend/ Waterland vind plaats in Zorgcirkel locatie Novawhere. Bekijk onze facebook en website voor meer informatie.

 

Elke dinsdag van 16:00 – 17:00 uur diverse activiteiten op Zorgcirkel locatie de Molentocht
LET OP: 18 april i.v.m. pasen geen bijeenkomst!

Voor meer informatie over de activiteiten en het Parkinson café:
https://www.facebook.com/parkinsoncafepurmerend

http://parkinsoncafepurmerend.nl/