9 oktober – op zoek naar de leukste apps voor kids


kids met tablet en computer-640Tijdens de App-party kunnen ouders van jonge kinderen (0-6 jaar) onder leiding van een deskundige van Bureau Jeugd & Media op hun eigen tablet op zoek gaan naar de leukste apps.  De party is op donderdag 9 oktober vanaf 19.30 uur  in de Bibliotheek Purmerend.

Leren omgaan met digitale media

Ouders met kinderen van 0 tot 6 jaar hebben vaak al één of meer tablets in huis. Die schermpjes hebben een enorme aantrekkingskracht op baby’s, dreumesen, peuter en kleuters. De meeste ouders zijn ook heel positief over deze media: ze vinden het goed voor de ontwikkeling van hun kind en voor later op school. Vaders vinden het leren omgaan met digitale media belangrijker dan moeders, maar het zijn toch meestal de moeders die samen met hun jonge kinderen de digitale media verkennen.

Informatie

Deze activiteit is geschikt voor ouders van kinderen van 0-6 jaar en professionals uit het onderwijs en kinderopvang. De kosten zijn 5 euro voor leden en 7,50 voor niet-leden Bibliotheek Waterland. Kaarten verkrijgbaar in alle vestigingen van Bibliotheek Waterland en op ticketverkoop via www.bibliotheekwaterland.nl