8 en 11 november – The Fault in Our Stars in Filmhuis Purmerend


Filmuis purmerend 8 en 11 november 2014Het bankje in Amsterdam waar zich een sleutelscène van The Fault In Our Stars  afspeelt is een grote toeristenattractie geworden. Deze bijzondere  film – die op 8 en 11 november draait in Filmhuis Purmerend  – is gebaseerd op de bestseller van John Green en gaat over de meeslepende, grappige, spannende en tragische reis door het leven en de liefde.

De film

Hazel en Gus zijntieners die beschikken allebei over een cynisch gevoel voor humor. Ze hebben een hekel aan alles wat gewoon is en zijn stapelgek op elkaar. Hun relatie is op zich al een wonder, omdat ze elkaar hebben ontmoet bij een praatgroep voor kankerpatiënten.

Het is zeker geen sentimentele film over kanker maar een realistische, prachtige film die je raakt.  ‘De hoofdrolspelers maken hun personages kwetsbaar en sterk tegelijk in dit ontroerende, grappige maar soms ook hartverscheurende verhaal over het plukken van getelde dagen’ schrijft M.W. in De Telegraaf.

Reserveer deze film via de website van Filmhuis Purmerend.  Het Filmhuis Purmerend vind je in Kerkstraat 11, Purmerend, schuin tegenover de Purmaryn.