5 jaar Boekhandel Het Leesteken


Boekhandel Het Leesteken bestaat 5 jaar en dat is reden voor een feest op 4 november (met traktatie!)  Vijf jaar geleden  startte de winkel  mede dankzij de steun van heel veel  boekenliefhebbers in Purmerend en omstreken die d.m.v. crowdfunding  een deel  van het startkapitaal  bij elkaar brachten. Inmiddels is Het Leesteken niet meer weg te denken uit het winkelhart van Purmerend. 

 

Niet alleen als een sfeervolle boekhandel waar iedereen graag komt,  maar ook als een culturele hotspot waar veel gebeurt. Lezingen door auteurs, literaire diners, leesclubs, wijnproeverijen, interviews met wetenschappers  enz.  En dat allemaal alweer vijf jaar lang en dat moet natuurlijk gevierd worden.

Daarom trakteert de boekhandel zaterdag  4 november de hele dag op koffie met gebak, krijgt elk kind het miniboekje ‘Een kijkje in de boekhandel’ cadeau  en verwennen we alle volwassen klanten met een spannende blind date met een boek.  Reden genoeg dus om naar Het Leesteken te komen en het feest mee te vieren!