31 januari – Avontuurlijk avondje in Theater de Verbeelding


Mimetheatergroep  De Koude Kermis speelt zaterdag 31 januari de voorstelling De Omstanders, over kleinschalig ramptoerisme, in Theater De Verbeelding.Theater De Verbeelding In Purmerend schuwt het experiment niet en heeft een voorstelling uitgekozen voor een avontuurlijk avondje ‘Pay what you want’. Het publiek betaalt na afloop wat ze het waard vonden. Bezoekers die al een kaartje hebben, krijgen hun geld terug en bepalen na afloop ook zelf de waarde.  De Omstanders – een voorstelling  van Mimetheatergroep  De Koude Kermis over kleinschalig ramptoerisme en de vluchtigheid van contact – is te zien op 31 januari.  (Foto :  Kamerich & Budwilowitz -EYES)

Mimetheatergroep  De Koude Kermis, winnaar van het Amsterdams Fringe Festival 2012, maakt toegankelijk theater waar humor net zo belangrijk is als de ontroering en waar vervreemding meer dan normaal is.

Drie mensen ontmoeten elkaar op een onbestemde plek. Ze hebben het onder meer over de man die daar bewusteloos op de grond ligt. Weet iemand wat er met hem is gebeurd? Ademt hij nog? Moeten ze iemand bellen en zoja, met welke telefoon? Hoe zou de man heten? Heeft hij misschien iets verkeerds gegeten en zoja, hoe laat? Heeft iemand toevallig ervaring met dit soort situaties? Of met andere situaties? De Omstanders toont de worsteling van drie mensen die op zoek zijn naar vragen en antwoorden, en naar een plek om te gaan staan. Een voorstelling over kleinschalig ramptoerisme en de vluchtigheid van contact.

Regie/concept: Anne van Dorp

Spel: Paméla Menzo, Carola Bärtschiger, Bas Jilesen en Stefan van Hesteren.

www.dekoudekermis.nl

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Reserveren is mogelijk via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234.