30 september / 1 oktober – Schaats Festijn bij IJsbaan de Westfries, mét Erben Wennemars!


Purmerenders kunnen Erben Wennemars ontmoeten tijdens het Schaats Festijn bij IJsbaan de WestfriesOp dinsdag middag 30 september van 14 tot 17 uur is er het allereerste Westfries Schaats Festijn voor leerlingen uit Hoorn, Purmerend e.o. Die dag kunnen leerlingen uit het voortgezet onderwijs komen schaatsen. Een dag later, op woensdag middag 1 oktober tussen 13 en 17 uur kunnen de leerlingen van de basisscholen het ijs op. Dan komt ook oud-wereldkampioen sprint Erben Wennemars langs.

Deze middagen worden er leuke clinics gegeven. Je kunt lange baan schaatsen, ijshockeyen en kunstrijden.

Schaatsen met Erben Wennemars

Speciaal op woensdag middag komt oud-wereldkampioen sprint Erben Wennemars naar de Westfries! Altijd al eens willen een rondje willen schaatsen met een groot kampioen? Dan is dit je kans! En als je wil mag je ook nog met hem op de foto!

Informatie

De entree, schaatshuur en deelname aan diverse leuke clincs is deze dag gratis. Kunstijsbaan De Westfries is te vinden aan de Westfriese Parkweg 5, 1625 MA Hoorn

Het Schaatsfestijn is een initiatief van IJsbaan de Westfries, van der Woude Schaats,- en skeelersport, schaatsschool Duosport, diverse ijsclubs en Schaatstrainingsgroepen, Kunstrijvereniging KVH en WKC en IJshockey vereniging De Blue Mountain Cougars, Jeugd- en toerschaatsen van de Baan commisie Hoorn.