30 mei Vriendjesdag op open dag Purmersteijn


Vriendjesdag op open dag Purmersteijn

Op vrijdag 30 mei kunnen jonge leden van Purmersteijn hun vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen tijdens een open dag van de voetbalclub. En niet alleen vriendjes, maar ook vriendinnetjes, want ook meisjes zijn van harte welkom om te komen voetballen bij Purmersteijn. 

Op vrijdag 30 mei van 14:00-16:00 uur kunnen kinderen van ca. 5 tot en met ca. 10 jaar (geboortejaar 2004 t/m 2009) meedoen aan diverse voetbalspellen, trainingsclinics en zich uitleven op een springkussen.

Maar ook als je geen vriendje hebt die al lid is van Purmersteijn ben je als jongen of meisje van deze leeftijd van harte welkom om de club even uit te proberen.

Terwijl de kinderen zich lekker uitleven op de mooie velden van Purmersteijn, kunnen ouders een praatje maken met een bestuurslid en andere leden van de club en meer informatie vragen. Na zo’n leuke middag kan het haast niet anders of er ontstaan weer een hoop leuke nieuwe teams bij de mini’s, de F-jes en de E-tjes en wie weet ook het eerste meidenteam!

Om mee te kunnen doen aan de open dag voor vriendjes en vriendinnetjes hoeft er alleen een mail gestuurd te worden naar jeugdactiviteiten@purmersteijn.nl met hierin de naam van het kind, het geboortejaar, evt. het team (als het kind al lid is) en met hoeveel mensen er mee wordt gedaan aan de open dag voor vriendjes en vriendinnetjes.

Aanmelden kan tot 15 mei 2014. Wees bijtijds, zodat je zeker weet dat de kinderen nog mee kunnen doen en vergeet niet de kinderen in sportkleding te laten komen.

Voor meer informatie kijk op http://www.purmersteijn.eu/501/jeugdactiviteiten/

Aanmelden via jeugdactiviteiten@purmersteijn.nl