2e Paasdag vaartocht naar het Paaseiland in het Ilperveld bij Purmerend


Op maandag 2 april, 2e Paasdag gaat,  van 13.30-15.30 uur kan iedereen mee naar het Paaseiland om te zoeken naar Paaseieren. In het Ilperveld, tussen al het water, ligt een echt Paaseiland, waar de Paashazen wonen.

 

Stap met de hele familie in de boot en laat u verrassen door een vaartocht naar het Paaseiland. Onderdeel van deze Paastocht is het lopen over het trilveen, sluipen door het riet en zoeken naar de Paaseieren. Als het meezit komt ook de Paashaas te voorschijn. Er is een leuke prijs voor het kind die de naam van de Paashaas kan raden op die dag. Ga mee met deze bijzondere vaartocht door het mooie Ilperveld.

Voor de kleintjes die niet kunnen zwemmen is een zwemvest verplicht. Het Ilperveld heeft zelf wel wat (kleine) zwemvestjes, maar niet veel. Heeft u zelf zo’n zwemvestje dan is het fijn als u deze mee neemt.

Zin om mee te gaan? Reserveer een plek aan boord op www.gaatumee.nl. Kosten € 15,- en € 10,- voor kinderen tot 12 jaar. De kosten voor Beschermers zijn: € 10,- en € 7,50 voor hun kinderen tot 12 jaar. Trek waterdichte schoenen of laarzen aan en warme (regen)kleding. Op het water is het vaak fris.  Verzamelen: bij de parkeerplaats van Natuurgebied Ilperveld, Kanaaldijk 32A, 1121NX Landsmeer. Wij adviseren u de routebeschrijving opwww.ilperveld.nl goed te bekijken.

Foto: nest met eieren. Fotograaf: Ger Holman