28 september – badeendenrace voor het goede doel


badeendenrace in Purmerend voor Stichting Villa 640Op zondag 28 september organiseert Stichting Villa de Badeendenrace 2014 in Purmerend. De race vindt plaats tussen 14 en 18 uur in de vaart naast sporthal De Beukenkamp aan de Van IJsendijkstraat 365.  De badeendjes zijn te koop voor € 3,- per stuk. Er worden ook lootjes verkocht. Er wordeneen gigantisch veel badeenden verwacht op dit evenement.

Loten kopen voor Stichting Villa

Het motto is “Brood geven heeft geen zin, wél loten aanschaffen!” En niet alleen voor de prijs, maar ook voor het goede doel: Stichting Villa.  Deze stichting is in het leven geroepen door een groep ouders van gehandicapte jongeren, met een gezamenlijk ideaal van hun kinderen voor ogen: leven in een huiselijke omgeving die geïntegreerd is in een woonwijk, met inspraak op de keuze van huisgenoten, onder professionele begeleiding en met een zinvolle dagbesteding buiten de woonvorm, waarbij de ouders/verzorgers een grote mate van inspraak zullen blijven nastreven.

De loten zijn op de dag zelf te koop in een speciale kraam. Vooraf lootjes kopen kan ook:

  • tijdens de Makado braderieën op 15 en 23 augustus 2014
  • van 1 tot en met 7 september van 17.30 tot 21.00 uur bij Squash en Fitness Purmerend, Koggenland 94
  • (onder voorbehoud van goedkeuring) tijdens de braderie op de Koemarkt op 31 augustus 2014
  • telefonisch: Frans van ’t Wout: 06-53397196.

Muziek

Er is bij dit evenement veel muziek, met gastoptredens van artiesten als Ferry van ’t Veld, Tom Haver, Karin Giebels, Dumo, Tom Loen, Leroy en een live radio uitzending van Radio Teddyboys Haarlem.