22 augustus – RIP: Rock, Metal, Jam in Purmerend


RIP Rock in Purmerend bij jongerencentrun Com-ic.Op 22 augustus is er de 15de editie van RIP [Rock In Purmerend], met de bands Blue Moon Revolving en In State of Void. Ook is er een open jam voor mensen die zelf eens op het podium willen rocken. Wees er de 22e augustus bij om 20.00 uur in jongerencentrum Com-ic .

RIP vindt eens in twee maanden plaats. Het event wordt georganiseerd door diverse vrijwilligers. Zij regelen de bands, doen de promotie en alles wat er bij de avond komt kijken. Zij worden daarin begeleidt door Clup Welzijn en gesponsord door Shudder.

Deze editie speelt Blue Moon Revolving, een band die muzikaal alle genres raakt. Een mix van hedendaagse en classic rock, met invloeden metal en riffrock maakt Blue Moon Revolving lastig in een hokje te plaatsen.

Ook speelt deze maand In State Of Void. Zij hebben al eerder bij RIP gespeeld, onder de naam Voidstate, en zijn nu terug! Met hun 80’s Trash/Power metal hebben ze begin juli de EP Change uitgebracht.

Open jam

De avond zal worden afgesloten met een open jam! Dus, heb je altijd al zélf willen spelen in plaats van kijken en luisteren? Dan is dit je kans!

Shudder

Sponsor Shudder aanwezig met de vetste sieraden, leuke spullen en natuurlijk RIP merchandise! Koop merchandise, profiteer van leuke voordelen en help tevens RIP te blijven bestaan! Tussen 20:00 uur en 21:00 uur krijg je met een RIP plectrum 10% korting op alle Shudder spullen. Laat weten welke spullen jij wil zien, volg Shudder en geef je mening!

Time& Place2Be

De punk editie van RIP is op 22 augustus om 20.00 uur in jongerencentrum Com-ic, Grotenhuysweg 2 in Purmerend.