21 mei spectaculaire opening nieuwe 200 m Inline Skate piste


nieuwe 200 meter Inline Skate piste.

Op woensdagavond 21 mei opent de IJs- en Inline Skateclub Purmerend de spectaculaire nieuwe 200 meter Inline Skate piste aan het Trimpad in Purmerend. Na de officiële opening wordt er een landelijke Inline-skatewedstrijd gehouden, met bekende rijders zoals Mariska Huisman, Crispijn Ariëns en Michel Mulder. De toegang is gratis .

De afgelopen maanden zijn aannemers bezig geweest om in opdracht  van Spurd een 200 meter wedstrijdpiste te bouwen op het middenterrein van de 400 meter ijs en Inline Skate baan. Het resultaat is een van de snelste pistes van Nederland.

De piste heeft  een komvorm met hogere bochten waardoor  de rijders hoge snelheden kunnen bereiken. Naast speciale sport toplaag is de baan ook voorzien van een boarding voor de veiligheid van de rijders en toeschouwers. Daarnaast zijn er voorzieningen aangebracht voor automatische tijd- en finishwaarneming.

De officiële opening zal rond 18.00 uur plaatsvinden waarna aansluitend om 19.00 de wedstrijd van start gaat. De toegang is gratis en er wordt een grote opkomst verwacht.

Kijk voor meer informatie over de opening en het tijdschema op de website van de club www.ijseninlineskateclub.nl.