20-jarig bestaansfeest Eleven20one gevierd in Pop- en Cultuurpodium P3


eleven20oneCoverband Eleven20one is een jonge, enthousiaste allround band, bestaande uit negen ervaren muzikanten. In 2014 is de band door de luisteraars van Radio Veronica uitgeroepen tot Coverband van het jaar en aanstaande zaterdag 8 oktober spelen ze voor de zesde keer in successie voor een vol P3.

Met repertoire van nieuwe hits, oude dance classics, rock, soul en Nederlandstalige nummers hebben ze maar één doel: feest! Eleven20one is het best op hun plek op een goed festival, bruiloften waar men wil dansen, bedrijfsfeesten en leuke danscafés.

Het fundament van de band wordt gevormd door drummer Ricardo en bassist Roger. De leadgitaar is in handen van Guus en David is ongekroonde koning van het 8-octaafs klavier. Chris op alt-sax, Jos op de lof-trompet en Sanne op tenor-sax vormen samen ons onafscheidelijke blaastrio ‘de Golden Horns’. Edelmetaal op zang vervolmaakt de band met Flora als zangeres en Eric als zanger / gitarist.

Eleven20one, zaterdag 8 oktober, aanvang 21:00 uur, Voorverkoop €10,- (ex fee) en Deurverkoop €12,-, Pop- & Cultuurpodium P3, Purmersteenweg 17-19, 1441 DK Purmerend. www.p3purmerend.nl