2 oktober – Benefietavond voor Stichting Wij-Allemaal


logo inloophuis wij allemaal purmerend 640Op donderdagavond 2 oktober is er een grote Benefietavond op de Koemarkt voor Stichting Wij -Allemaal. De Stichting moet verhuizen naar een andere locatie. Daaris veel geld voor nodig. Stichting Wij-Allemaal zet zich in voor (ex)kankerpatiënten, hun familie en vrienden. De stichting biedt een extra steuntje in de rug aan mensen die op wat voor manier ook te maken krijgen met kanker.

Programma

De avond start om 19.00 uur. Gasten worden door leerlingen van NKT Theaterschool ontvangen en naar de stoelen begeleid. De is om 20.00 uur. Hierna volgt een optreden van de Frank Sanders Academie. Om 20.45 uur begint de veiling met Piet Hein Debets als veilingmeester. Er worden vele items geveild, zoals etentjes, avondjes uit, een schilderij van kunstenares Ans Markus, een pak van een couturier, B-Free kleedt iemand aan, een overnachting in het Hampshire hotel.

De veiling wordt om 21.15 uur onderbroken door een modeshow, waarna de veiling om 21.45 uur weer verder gaat. Om 22.15 uur is er een demonstratie salsa dansen. Vanaf 22.20 uur is er muziek en kan er gedanst worden. Ladyspeaker van de avond is Marianne Bresijn.

Nieuwe lokatie

Het afgelopen jaar bezochten zo’n 3000 mensen die op de een of andere manier te maken kregen met kanker het inloophuis aan Gouw 1. De stichting heeft 4 jaar lang  kosteloos in het pand van verhuurder Intermaris kunnen verblijven. Omdat er andere plannen zijn voor het gebouwvwas verhuizing noodzakelijk. Er is een prachtig, ruim onderkomen gevonden aan de Burgemeester D. Kooimanweg 11. Het nieuwe pand gaat op 18 oktober open. Van 15.00 tot 17.00 uur is er dan een feestelijke opening.Van maandag 20 tot en met vrijdag 24 oktober wordt er een open huis week gehouden.

Toegang

De toegangsprijs is € 75,– per persoon, incl. wijn, bier, fris en diverse happen. Ook is het mogelijk om een tafel te boeken voor 8 personen*. Het bedrag van de toegangskaarten komt geheel ten goede aan de Stichting.

Reserveer nu

Er is maar plek voor 200 man, dus wacht niet te lang en reserveer nu  alvast een toegangskaart of een tafel. Want vol=vol. Reserveren kan via de Stichting tijdens de inloopuren of via telefoonnummer 0299 – 406 094 of per e-mail info@wij-allemaal.nl

Wij-Allemaal heeft ook een website met alle informatie over de activiteiten in het inloophuis.