19 september – AquaDisco in het Leeghwaterbad


Aqua disco in het Leeghwaterbad in PurmerendVrijdagavond 19 september is er weer twee uur lang spetterende dansmuziek in het zwembad in Purmerend. Het opzwepende dansfeest  in het recreatiebad besteedt deze keer extra aandacht aan een gezonde(re) leefstijl. Daarom komt Druppie van Jongeren Op Gezond Gewicht naar deze AquaDisco. De voorverkoop voor de AquaDisco Spetterend! is gestart en de spaarkaart is geldig.

Druppie PurrmerendVanaf zeven uur zijn er kinderhits en swingende hitparadenummers.  De kinderen tot en met veertien jaar kunnen lekker dansen of van de muziek genieten tijdens het spelen of zwemmen in het water. Discolicht aanwezig!

Druppie van JOGG Purmerend (Jongeren Op Gezond Gewicht) zorgt voor gezonde traktaties en voor de honderd procent dorstlesser met nul procent suiker, drinkwater. Naast lekker dansen kunnen de dansmuziekliefhebbers ook meedoen aan onder meer het spel Ren je rot gezond!

Zelf muziek aanvragen

Discogangers kunnen zelf muziek aanvragen via info@spurd.nl, hun keuze bekend maken aan de receptie van het Spurd-Leeghwaterbad of vragen aan de dj. Hoe eerder de aanvraag binnen is, hoe meer kans dat het aangevraagde nummer tijdens de AquaDisco klinkt.

Praktische informatie

Voor de AquaDisco zijn de deuren van het zwembad open vanaf 18.30 uur. De AquaDisco begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Voor de toegangsprijs van € 4,95 is er veel swingende muziek, lekker zwemwater en krijgen de jonge muziekliefhebbers gratis limonade. De toegangskaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de receptie in het Spurd-Leeghwaterbad. Wie de spaarkaart gebruikt ontvangt een stempel of krijgt – als bezoek de vierde stempel oplevert – gratis toegang tot de AquaDisco Spetterend!.