19 december – Kerst-Aquadisco met optreden kindertheater NKT én sneeuw!


Aqua disco in het Leeghwaterbad in PurmerendIn het zwembad in Purmerend valt vrijdagavond 19 december zeker weten sneeuw!  Dan is er weer een AquaDisco dansfeest  in het Leeghwaterbad. Dit keer in winterse kerstsfeer. Kinderen van het Nederlands Kinder Theater (NKT) verzorgen dan een spetterend optreden. Sportief spelen is onder meer mogelijk met de kerstballenrace en andere wedstrijden. 

Kinderen kunnen tijdens de AquaDisco lekker dansen op hitmuziek en bij het water spelend plezier hebben. De vrijdag voor de kerstvakantie krijgt het recreatiebad tijdens de laatste AquaDisco van dit jaar een op het kerstfeest geïnspireerde invulling. Dit keer is er vanzelfsprekend veel swingende kerstmuziek te horen. Ook valt er die avond gegarandeerd sneeuw in het zwembad in Purmerend! Kinderen van het Nederlands Kinder Theater (NKT) verzorgen een spetterend optreden. De toezichthoud(st)ers van Spurd zijn onherkenbaar door gekleed te gaan als kerstmannen en kerstvrouwen.

Voor de AquaDisco zijn de deuren van het Leeghwaterbad vrijdag 19 december open vanaf 18.30 uur. De AquaDisco Kerst! begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Voor de toegangsprijs van € 4,95 is er vette dansmuziek, lekker zwemwater en gratis lekker drinkwater. De toegangskaarten zijn vanaf zondag 14 december in de voorverkoop verkrijgbaar aan de receptie van het zwembad in Purmerend.

Discogangers kunnen hun favoriete dans- en kerstmuziek aanvragen via info@spurd.nl, tijdens de voorverkoop aan de receptie van het Spurd-Leeghwaterbad of tijdens de AquaDisco aan de dj. Hoe eerder de aanvraag er is, hoe meer kans dat de muziek tijdens de winterse AquaDisco Kerst! is te horen.

Jonge muziek- en waterliefhebbers tot en met acht jaar of zonder zwemdiploma moeten tijdens de AquaDisco in en bij het recreatiebad zijn vergezeld door een (betalende) volwassene in zwemkleding. Het muziek- en dansfeest trekt elke keer honderden bezoekers. Het eerste dansfeest in het Spurd-Leeghwaterbad na vrijdagavond 19 december 2014 is vrijdagavond 16 januari 2015, dan is het thema Winterspelen!.

De maandelijkse AquaDisco in het Leeghwaterbad is er voor kinderen tot en met veertien jaar.