13 december – Glazen huis voor Serious Request in Purmerend


serious request komt naar de koemarkt in purmerendOp zaterdag 13 december komt op de Koemarkt in Purmerend een Glazen Huis te staan. DJ’s Rayendo van Kerkwijk en Jesper Lammers houden die dag een actie voor Serious Request.  Zij  hopen dat alle inwoners van Purmerend deze dag even een kijkje komen nemen op de Koemarkt in Purmerend en een bijdrage willen leveren voor het Rode Kruis. Zaterdag 20 december zullen Rayendo en Jesper het ingezamelde geld naar Haarlem brengen, naar het echte Glazen Huis van 3FM..

Opsluiten

Jesper laat zich vanaf 11.00 uur opsluiten in het Glazen Huis op de Koemarkt. Hij gaat  6 uur live radio maken op de frequentie van RTV-Purmerend (UPC kanaal 31 of op de kabel 104.9FM). Tegen een kleine vergoeding kun je je favoriete (kerst)plaat aanvragen of (kerst)groet doen.

Muziekspektakel

Rayendo opent vanaf 12.00 uur een groot muziekspektakel. Het eerste uur worden de geweldige mixen van Rayendo gedraaid en kan er volop gedanst worden. Vanaf 13.00 uur treden er diverse artiesten op. Rayendo zal het laatste uur van deze feestdag afsluiten met een spetterend optreden.

Opbrengst voor Rode Kruis

Rond 18.00 uur wordt de opbrengst bekend gemaakt. Op zaterdag 20 december brengen Rayendo en Jesper het ingezamelde geld naar Haarlem, naar het Serious Request Glazen Huis van 3FM.

Sponsoren?

Er zijn al diverse sponsors, maar de werkgroep is op zoek naar nog meer particulieren en bedrijven die hun medewerking en sponsoring toezeggen.

Kijk voor alle informatie op www.glazenhuispurmerend.nl. Kom kijken op de Koemarkt, feest mee, vraag je favoriete plaat aan en draag zo bij aan deze geweldige actie voor het Rode Kruis!