11e Goudenregentoernooi LTC Anonymus


Van 16 t/m 22 maart 2020 (met het voorweekend 14-15 maart ) staat het Goudenregentoernooi bij LTC Anonymus in Purmerend weer op de toernooikalender; het gezelligste tennistoernooi van de regio.

Wat elf jaar geleden begon als een evenement om meer gebruik te maken van de, destijds nieuwe, smashcourt banen, is uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend feestje.

Alle tennissers zijn van harte welkom om mee te doen en kunnen zich inschrijven in de categorieën: dubbel en mix 4-5-6-7-8. Naast de bekende 17+ categorie bieden wij nu ook een 50+ categorie aan. De opzet is dat we de spelers in poules indelen, zodat iedereen meerdere partijen kan spelen. Een prima voorbereiding op de voorjaarscompetitie die in april begint.

De inschrijving voor het 11e Goudenregen toernooi is geopend en inschrijven kan via www.toernooi.nl . De inschrijving sluit zondagavond 23 februari 2020.

De enthousiaste toernooicommissie is, achter de schermen, al druk bezig met alle voorbereidingen. Naast de tenniswedstrijden is het doel om de clubhuis van Anonymus een gezellige basis te laten zijn voor het toernooi. Verschillende activiteiten, iedere dag een daghap en een spetterende feestavond met een loterij. Daarnaast maken alle deelnemers kans op een reis voor 2-personen naar een groot tennisevenement ergens in Europa.

Voor meer informatie kunt u mailen naar: goudenregentoernooi@ltcanonymus.nl