10 december – Kom wildbreien in de Gors


Wildbreien in PurmerendWildbreien is het  versieren van de openbare ruimte met kleurige breisels. Denk aan bomen, fietsenrekken, hekken, etc. Om Buurtpunt de Gors een gezellige aanblik te geven is er besloten om in de donkere winterdagen de hekken van het Buurtpunt de Gors te versieren. Wilt je graag meebreien? Kom dan woensdag 10 december naar het Buurtpunt De Gors in Purmerend.

De bewoners van de Gors zullen met zelf meegebrachte restjes wol en katoen een lang breisel maken. Haken, punniken, vlechten alle technieken zijn mogelijk. Het doel is om een kleurrijke lange sliert te maken.

Omdat de kerstdagen voor de deur staan zal er nog extra versierd worden met geverfde plastic bekertjes, denneappels en ander kerstmateriaal. Heb je deze spullen toevallig nog thuis liggen dan kunt je dit afgeven bij het Buurtpunt.

Bent je enthousiast geworden en wil je graag meebreien? Kom dan woensdag 10 december naar het Buurtpunt De Gors tussen 9.30 tot 11.30 uur. Je bent ook van harte welkom als je alleen maar even wil komen kijken en koffie drinken.

Het Buurtpunt De Gors is te vinden aan Hoornblad 2-4 in Purmerend.